• darkblurbg

Loopbaancoaching

-Ik wil balans creëren tussen mijn werk en privéleven
-Ik ben niet meer gelukkig in mijn huidige baan
-Ik wil inzicht krijgen in mijn talenten & kwaliteiten en hoe ik deze effectief inzet in mijn werk
-Ik wil mijzelf verder ontwikkelen, nieuwe mogelijkheden onderzoeken

Dan is loopbaancoaching iets voor jou.

Aanpak

Bij loopbaancoaching sta jijzelf centraal in relatie tot je werk, met betrekking op je persoonlijk functioneren en in samenwerking met anderen. Jij krijgt meer inzicht in je talenten, waarden die voor jou belangrijk zijn en wat je wilt bereiken in je werk. Ik motiveer je om op zoek te gaan naar jouw drijfveren en kernkwaliteiten, zodat je de volgende stappen op jouw werkgebied kunt bepalen.

Het coachtraject heeft drie fases: fase 1 de onderzoeksfase, wie ben ik, wat wil ik, wat kan en doe ik en wat belemmert mij in mijn huidige loopbaan.
Fase 2 is de doelenfase. Hierin gaan we jouw doelen helder en concreet maken.
Fase 3 is de actiefase. Hierin bepalen we de acties en ga je aan de slag met wat er nodig is om deze acties uit te voeren. We onderzoeken belemmeringen zodat je deze kan ombuigen naar mogelijkheden. Aan het einde van het traject is er ruimte voor borging en evaluatie van behaalde resultaten.

Wat levert het je op

Het doel van loopbaancoaching is ondersteuning bieden aan jouw ontwikkeling op loopbaangebied. Inzicht in jouw kwaliteiten, talenten, je valkuilen en belemmeringen. Je leert wat jouw drijfveren zijn en bewuste keuzes te maken. Je geeft zelf richting en vorm aan jouw ontwikkelingsproces.

Veranderen doe je zelf, daarbij wil ik je graag ondersteunen. Ga je met mij mee op weg?
Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek. Je bent van harte welkom!

Algemene voorwaarden & Privacy

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring