• darkblurbg

Wat anderen over Marjolein zeggen en hebben ervaren

 

Marjolein is een erg fijne coach, ze is zeer empathisch, complimenteus en toegankelijk. Haar professionaliteit en gestructureerdheid zijn uitzonderlijk goed. Marjolein was altijd goed voorbereid en koppelde snel zaken terug. Ze stelt de juiste vragen en denkt met je mee om te komen tot jouw eindresultaat.

Vrouw, 49 jaar

Marjolein heeft een natuurlijke stijl voor coachen, ze is zakelijk en professioneel maar weet altijd een fijne setting te creëren. Marjolein is helder en duidelijk, ik voelde mij gezien en begrepen en ben goed geholpen met mijn coachvraag.

Marjolein is bevlogen en betrokken, gestructureerd en daadkrachtig. Maar bovenal een heel goede coach. De begeleiding tijdens het traject is goed. Ik voelde me gezien en begrepen. Ze is goed voorbereid en koppelt snel terug. Marjolein stelt jou de juiste vragen en denkt met je mee om te komen tot jouw eindresultaat. Hiermee kan ik zelf verder. Echt een aanrader!

Vrouw, 43 jaar

Marjolein is betrouwbaar en oprecht, kan zaken heel goed inzichtelijk maken. Marjolein heeft het hart op de juiste plek. Haar daadkracht en doorzettingsvermogen zijn inspirerend.

Vrouw, 27 jaar

Marjolein is een uitstekende coach. Haar toewijding en oog voor jou als individu is ongeëvenaard. Ik voelde mij in vertrouwde handen en heb mooie resultaten gekregen.

Man, 30 jaar