• darkblurbg

Meer over Marjolein

Ik ben empathisch, gedreven en resultaatgericht. Altijd eerlijk en duidelijk.

Ik denk in oplossingen en mogelijkheden. Ik ben ondersteunend en confronterend, maar altijd met respect en in verbinding met jou.

Als jouw persoonlijke coach mag je mijn enthousiasme en energie gaan ervaren.

Ik wil jou de energie en sprankeling weer (terug)geven, maar bied je ook duidelijkheid en structuur. Dit doe ik door praktische handvatten en een realistische kijk.

Daarna kan je zelf verder. Omdat je weer in je kracht staat en vertrouwen hebt in jezelf.

Mijn stap naar coaching

In mijn zakelijke en privéleven heb ik veel bijzondere gesprekken. Gesprekken met vragen over persoonlijke ontwikkeling. Gesprekken waarin vertrouwelijkheden worden gedeeld. In mijn zakelijke werkomgeving was er niet altijd de ruimte voor. Zo ontstond bij mij de behoefte om daar zelf meer invulling te geven en te beginnen met mijn eigen praktijk!

De passende opleiding

Vanaf dat moment begon mijn zoektocht naar een passende opleiding. De Balansgroep bood me wat ik zocht. Al tijdens de eerste lesdag vielen de puzzelstukjes als vanzelfsprekend in elkaar. Er kwam een enorme energie in mij vrij. Ik doorliep de opleiding in één keer en schreef me daarna direct in als coach. Met als resultaat Marjolein van Lier Coaching. Mijn eigen praktijk, waar ik voor jou aan de slag mag.

Ik coach mensen die op zoek zijn naar ondersteuning op privé- en werkgebied. Tevens ben ik werkzaam als trainer bij de Post-HBO Opleiding 'Professioneel Coach' bij de Balansgroep.

Mijn opleiding is geaccrediteerd door de NOBCO en Stichting Post HBO. Ik volg bij elk traject de NOBCO-gedragscode. Ook ben ik geregistreerd bij CRKBO en ben ik een TMA Certified Team Professional.

Marjolein van Lier-Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Contact

Marjolein van Lier Coaching

Marjolein van Lier
Marskramer 52
6603 JH Wijchen
Tel. 0623446292
Mail: info@marjoleinvanlier-coaching.nl

KVKnr: 77248295
BTWnr: NL003168733B58

Contact opnemen