• darkblurbg

De stap naar persoonlijke coaching

Een coach inschakelen is een grote stap. Vandaar dat ik je graag wat meer vertel over mijn persoonlijke en professionele coachstijl. Om je te laten weten dat je bij mij alles kwijt kan. Dat ik je een veilige omgeving bied waar je vertrouwt mag en kan voelen.

Mijn stijl

Ik coach op een motiverende, uitdagende, confronterende en actiegerichte manier. Ik zorg ervoor dat we altijd in verbinding staan ​​met elkaar, op basis van gelijkwaardigheid en respect. Ik communiceer helder, direct en eerlijk. Daarnaast zijn onze sessies voorzien van een gezonde dosis humor. Zo komen we snel tot de kern van jouw (hulp) vraag.

Mijn kracht

Mijn grootste kracht ligt in het flexibel schakelen in verschillende situaties. Naast het inzetten van persoonlijkheidstests beschik ik over verschillende coachingstechnieken en tools om jou verder te helpen. Zo coach ik op een manier die altijd bij jou past. Mijn energie en daadkracht worden als aanstekelijk ervaren. Ze laten je in beweging komen én de volgende stap zetten.

Stap voor stap

Voordat ik een persoonlijk coachtraject start, vindt er een vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en kijken we of we allebei de klik ervaren. Ook bespreking we jouw (hulp) vraag en welke stappen we tijdens de persoonlijke coaching gaan zetten.

Wederzijds vertrouwen en respect

Deze waarden vormen de basis voor ons contact. Gaan we het persoonlijke coachtraject met elkaar aan? Dan maken we een aantal afspraken. Deze leggen we vast in een coachcontract. Deze wordt door jou en mij ondertekend.

Tijdens het coachtraject ben ik er om naar je te luisteren, maar ook om je te activeren. Ik geef je opdrachten, daag je uit en prikkel je met mijn vragen. Ik begeleid niet alleen, maar oefen ook met je. Ik weet namelijk dat het antwoord op je (hulp) vraag in jezelf ligt. Ik help jou dat te ontdekken.

Mijn gefaseerde aanpak

Ieder persoonlijk coachingstraject duurt 6 tot 8 sessies van ongeveer anderhalf uur. Jouw traject is puur maatwerk. De methode en opdrachten worden altijd afgestemd op jouw behoefte en (hulp) vraag.

De drie fasen

1. De onderzoeksfase van de 'wie ben ik?' fase.
We leren elkaar beter kennen.
2. De doelenfase
We jouw stellen (toekomst) doelen vast. Waar wil je heen?
3. De voortgangsfase.
Vol actie, borging en afronding. We zorgen ervoor dat je wat je hebt geleerd in de praktijk kunt brengen. Dat je het je eigen maakt en vol vertrouwen verder kunt.

De coachsessies vinden plaats op mijn kantoor of op een door jou gewenste plek. Altijd in overleg met elkaar. Eén of meerdere sessies kunnen naar wens in de buitenlucht plaatsvinden. Ieder gesprek is strikt vertrouwelijk.

Ga verder op jouw weg

In de laatste fase van ons traject zal er één gesprek plaatsvinden in de Hatertse Vennen. Door goed te kijken en stil te staan, biedt de natuur waardevolle oplossingen op het coachtraject. Daar kan je de door jou bewandelde weg letterlijk voor je zien.

Je ziet de bochten, kronkels en splitsingen van het pad dat je al bewandeld hebt en van het pad dat nog voor je ligt. Maar juist dat pad betreed je nu vol energie, met het volste vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen. Er is weer ruimte gekomen voor ontwikkeling. Je kan verder.

Na de laatste coachsessie ontvang je van mij een persoonlijk eindverslag. Dit verslag is alleen voor jou en biedt jou een overzicht van je ontwikkeling. Tegen een meerprijs maak ik een uitgebreide eindrapportage.

Zie je het zitten?

Is mijn persoonlijke werkwijze de juiste voor jou? Neem dan contact met me op. Dan gaan we samen aan de slag!

Contact

Marjolein van Lier Coaching

Marjolein van Lier
Marskramer 52
6603 JH Wijchen
Tel. 0623446292
Mail: info@marjoleinvanlier-coaching.nl

KVKnr: 77248295
BTWnr: NL003168733B58

Contact opnemen